Filemaker
Wat we doen
Analyseren van bedrijfsprocessen en vertalen van wensen en eisen naar een maatwerk software oplossing in Filemaker Pro
Overtuiging
Het is mijn overtuiging dat maatwerk oplossingen bijdragen aan de vereenvoudiging van de dagelijkse processen
Kennismaking
Geheel vrijblijvend bezoek ik uw bedrijf en samen voeren wij een behoefte onderzoek uit en stellen ons de vraag of we geschikte partners voor elkaar zijn en of Filemaker Pro een passende tool is.

Eerste Onderzoek
Dit onderzoek dient om de diverse activiteiten te beschrijven, bepaalt welke taken het systeem dient uit te voeren en wat de gewenste gegevensgroepen zijn.

Het Model
Er wordt een schematisch model samengesteld om de database te ontwerpen. Dit datamodel zal vragen en opmerkingen oproepen en door samen intensief te brainstormen zullen we tot een gewenst model komen.
Stacks Image 85
Filemaker Pro
combineert gereedschappen voor het maken van gegevensstructuren, bedrijfslogica en gebruikersinterface in één gebruiksvriendelijk pakket. Dit betekent dat gebruikers zich op de behoeften van hun organisatie kunnen blijven richten en niet op de technologie hoeven te letten. Filemaker Pro heeft een ongekende flexibiliteit en werkt op Windows en Apple computers, Ipad en Iphone.
Vragen
Het blijkt dat er nogal wat vragen te beantwoorden zijn om tot een juiste toepassing van een geautomatiseerde oplossing te komen. Om al deze vragen op een juiste wijze te beantwoorden wordt de inventarisatie gezamenlijk uitgevoerd zodat duidelijk is of Filemaker Pro ook de juiste keuze is voor uw probleem, anders verwijs ik u graag door.

Overig
HRData4U is ook behulpzaam bij het ondersteunen van bestaande Filemaker Pro databases of het trainen van uw medewerkers op nieuwe en bestaande databases.